Enskilda avlopp i Umeå

 

Vi projekterar och installerar alla typer av enskilda avloppslösningar, vi bistår också med ansökan till miljö och hälsoskydd om ni vill. 

 

Vi har marknadens bredaste sortiment för enskilt avlopp, med allt från slamavskiljare till kompletta minireningsverk. Vi är diplomerade att anlägga enskilda avlopp.

 

Tänk på att anlita en diplomerad entreprenör! Det finns alldeles för många oseriösa sk företagare på marknaden som inte har rätt utbildning, detta kan stå dig dyrt som privatperson!

 

Vi projekterar och installerar alla typer av enskilda avloppslösningar. Hos oss får du service och hjälp från början tills hela projektet är avslutat. Om du önskar så gräver vi, installerar och återställer tomt och mark eller så köper du produkten och gräver själv.

 

Anlita oss gärna för att besikta ditt enskilda avlopp eller om du har planer på att köpa en fastighet med enskilt avlopp. Vi lämnar alltid fasta priser på besiktningar.

Vi utgår från Umeå men utför jobb i bland annat Nordmaling, Vännäs, Bjurholm, Sävar med mera. Kontakta oss för mer information om vi kan hjälpa dig.

 

Vill ni komma i kontakt med oss för enskilda avlopp?

 

Martin Långström

070-333 70 70
offert@tegs.se

Johnny Rydman

070-226 32 39
offert@tegs.se

 

Läs mer om minireningsverk Biocleaner, trekammarbrunn/slamavskiljaresluten tank eller ecorock "markbädd på burk".

 

Tegs Entreprenad AB
Ringvägen 77
904 21 Umeå

Martin Långström

070-330 70 70
offert@tegs.se

Urban Lindberg

  070-347 68 76
info@tegs.se
Johnny Rydman

070-226 32 39
offert@tegs.se


© 2020 Tegs Entreprenad AB
Information om cookies